Meier’s Weltreisen

Марката

MEIERS WELTREISEN е профилираната в далечни пътувания марка на DER Touristik Group – най-големият германски туристически концерн, числящ се към лидерите в цяла Европа. С 8000 служители в 16 страни на Стария континент, DER Touristik Group осигурява перфектната почивка на над 7 милиона души годишно, което го прави второто по важност подразделение в рамките на REWE Group – един от най-големите европейски ритейл концерни с годишен оборот от близо 75 милиарда евро.

Продуктите

MEIERS WELTREISEN предлага голям избор от разнообразни туристически продукти с гъвкави възможности за комбиниране според индивидуалните желания на клиентите. С повече от 30 години опит и над 50 % постоянна клиентела, MEIERS WELTREISEN е водещ туроператор на германския и австрийския пазар в сферата на далечните пътувания. Продуктите на марката са особено подходящи за хора с откривателски дух, които искат да съчетаят качествената почивка с оптимално пълноценното опознаване на съответната дестинация. Портфолиото на туроператора обхваща както стандартни пакетни почивки с опции за най-различни допълнителни услуги, така и възможност за отделно резервиране на всеки един желан елемент – от настаняване и самолетни билети, през автомобили и кемпери под наем, до екскурзии, турове и обиколни пътувания по суша, въздух и вода.

Дестинациите

MEIERS WELTREISEN е специализиран в далечните пътувания до най-вълнуващите места на пет континента – Африка, Азия, Северна Америка, Южна Америка и Австралия и Нова Зеландия. Разнообразната палитра от дестинации на туроператора включва както най-красивите и популярни ваканционни региони като Близкия изток, Индийския океан, Карибите, Бахамските острови и Южния Пасифик, така и все още по-малко познати региони, най-вече в Азия, по отношение на която MEIERS WELTREISEN е най-търсената марка на германския и австрийския пазар.