DERTOUR Group

Със сигурността и стабилността на групата REWE, ние предлагаме много възможности за пътуване и заставаме зад всички наши туристи като силен и лоялен партньор. 

Най-красивите дестинации, хотели за всеки вкус и бюджет, различни събития, както и обиколки и круизи Ви очакват. Ние предлагаме на нашите клиенти огромно портфолио от идеи за почивка и подкрепяме нашите пътешественици като уважаван партньор с ноу-хау, придобито в продължение на много десетилетия - със сигурността и стабилността на REWE Group! DERTOUR Group означава надеждност – за нашите клиенти и нашите търговски партньори. 

DERTOUR е марка на DERTOUR Deutschland GmbH. Това формира туристическото подразделение на REWE Group. Можете да намерите повече информация за DERTOUR Group на dertour-group.com. 

Дертур България ООД

Дертур България ООД е официалното представителство за България, Северна Македония и Албания на една от водещите немски туроператорски компании. DERTOUR Group с прилежащите му марки DERTOUR, Meier’s Weltreisen, ITS, Jahn Reisen и Travelix, е един от най-големите туроператори в Германия и Австрия. Със своите изключителни концепции за туристически модули, които могат да се комбинират както индивидуално, така и в пакетни пътувания с начална точка София, Варна, Истанбул, Скопие, Букурещ, Виена, Франкфурт, Мюнхен и др., DERTOUR Group си е заслужил изключителна репутация на лидер в този сегмент. Дали с кола, самолет или влак. независимо дали предпочитате ваканция в хотел, ваканционен дом или апартамент, DERTOUR дава възможност за индивидуална почивка на най-високо ниво. Голям избор от DERTOUR каталози на различна тематика Ви очакват, за да Ви предложат изключителни идеи за пътуване до най-интересните дестинации по света. 

1. Екзотични пътувания

DERTOUR е лидер на пазара при избор за пътуване до Индийски океан, Кариби и Азия. Като специалист в областта на индивидуалните пътувания, DERTOUR поддържа своето лидерство и на пазара за дестинации в Обединените Арабски Емирства, Австралия, Южна Африка, Китай, Нова Зеландия, както и Северна и Южна Америка.
Пътуванията на DERTOUR до всички далечни дестинации се характеризират преди всичко с висока степен на гъвкавост и индивидуалност. Офертите ни включват пътувания до всички краища на света и предлага богата и разнообразна гама от висококачествени продукти и услуги.

2. Европа и индивидуални пътувания

Независимо дали пътувате до голям метрополис или до красив малък град, DERTOUR предлага пътувания до всяка точка в Северна, Централна и Южна Европа. С богатото си разнообразие от хотели във всеки ценови диапазон, ние можем да Ви предложим подходящото настаняване, като изпълним всички Ваши критерии. Ако предпочитате ваканция по вода, DERTOUR разполага със собствен каталог, предлагащ огромен избор от презокеански и речни круизи. Няма ограничения за Вашата активна почивка: открийте нашите специалните предложения за тенис, колоездене, кайтсърф, рафтинг или катерене. 

DERTOUR разполага с индивидуален каталог на тема голф, както и уелнес почивки.

От 1956 г. насам DERTOUR се утвърди като най-големият туроператор в Германия, който предлага пътувания, свързани с всички спортни събития. Акцентите на спортните пътувания на DERTOUR Live включват Формула 1, Ню Йоркски Маратон, шампионати по тенис по целия свят, игри в Бундеслигата и състезания по лека атлетика. 

3. Увеселителни паркове

Открийте магията на детството с програмата „Увеселителни паркове“. Всички наши клиенти могат да избират между 40 тематични парка в цяла Европа. За всички почитатели на приказните Disney герои, можем да предложим отделен тематичен каталог, който може да Ви предостави невероятни идеи за настаняване в магическия свят на Disneyland Paris. 

4. DERTOUR Deluxe

Специалната селекция на DERTOUR Deluxe предлага настаняване в луксозни премиум хотели, с минимална категоризация 5 и 6 звезди. Освен предпочитано място за настаняване, клиентите могат да избират между различни висококачествени кулинарни, СПА и уелнес предложения. Специалната ни селекция предлага настанявания, вариращи от красиво разположени, луксозни хотелски стаи до селекция от апартаменти и вили. Изборът на трансфери също е невероятен. В зависимост от местоположението, нашите клиенти могат да избират между трансфери с частни лимузини, скоростни лодки или хеликоптери. 

5. Още специални оферти

DERTOUR предлага специален каталог "Ferienautos", който включва коли под наем от местни и международни компании в повече от 60 страни, като по този начин гарантира максимална мобилност във всяка дестинация. За индивидуални почивки с цялото семейство, ние разполагаме с голям избор от автомобили и кемпери във всички ценови диапазони. 

Чрез нашия иновативен уебсайт имате възможност да сравните цени и да проверите за налични места в реално време според Вашите критерии, използвайки търсачката и филтрите. Намерете най-изгодната оферта за желания от Вас период и завършете резервацията сами! Нашата основна мисия е да сбъднем Вашите мечти! С широката си гама от продукти и услуги, нашият екип от професионалисти ще постигне всичко това с лекота!