ЗА ДЕРТУР БЪЛГАРИЯ ООД

Със сигурността и стабилността на групата REWE, ние предлагаме много възможности за пътуване и заставаме зад всички наши туристи като силен и лоялен партньор.

Най-красивите дестинации, вълнуващи обиколки и круизи, както и хотели за всеки вкус и бюджет Ви очакват. Ние предлагаме огромно портфолио от туристически продукти и услуги, включващи над 20 000 хотела по света, 240 авиокомпании, 80 круизни компании, 30 компании за автомобили под наем и т.н.  DER Touristik означава надеждност - за нашите клиенти и търговски партньори.

Дертур България ООД е официалното представителство за България, Северна Македония и Албания на една от водещите немски туроператорски компании. DER Touristik GmbH & Co. KG с прилежащите му марки DERTOUR, Meier’s Weltreisen, ADAC Reisen, ITS, Jahn Reisen и Travelix, е един от най-големите туроператори в Германия и Австрия. Със своите изключителни концепции за туристически модули, които могат да се комбинират индивидуално, както в пакетни пътувания с начална точка Германия, Австрия и др., DER Touristik GmbH & Co. KG си е заслужил изключителна репутация на лидер в този сегмент. Дали с кола, самолет или влак. Независимо дали предпочитате ваканция в хотел, ваканционен дом или апартамент, DERTOUR дава възможност за индивидуална почивка на най-високо ниво. Над 30 DERTOUR каталога на различна тематика Ви очакват във всички наши офиси, за да Ви предложат изключителни идеи за пътуване до най-интересните дестинации по света.

 1. Екзотични пътувания

  DERTOUR е лидер на пазара при избор за пътуване до Индийски океан, Кариби и Азия. Като специалист в областта на индивидуалните пътувания, DERTOUR поддържа своето лидерство и на пазара за дестинации в Обединените Арабски Емирства, Австралия, Южна Африка, Китай, Нова Зеландия, както и Северна и Южна Америка.
  Пътуванията на DERTOUR до всички далечни дестинации се характеризират преди всичко с висока степен на гъвкавост и индивидуалност. Офертите ни включват пътувания до всички краища на света и предлага богата и разнообразна гама от висококачествени продукти и услуги.

 2. Европа и индивидуални пътувания

  Независимо дали пътувате до голям метрополис или до красив малък град, DERTOUR предлага пътувания до всяка точка в Северна, Централна и Южна Европа. С богатото си разнообразие от хотели във всеки ценови диапазон, ние можем да Ви предложим подходящото настаняване, като изпълним всички Ваши критерии. Ако предпочитате ваканция по вода, DERTOUR разполага със собствен каталог, предлагащ огромен избор от презокеански и речни круизи. Няма ограничения за Вашата активна почивка: открийте нашите специалните предложения за тенис, колоездене, кайтсърф, рафтинг или катерене.

  DERTOUR разполага с индивидуален каталог на тема голф, както и уелнес почивки.

  От 1956 г. насам DERTOUR се утвърди като най-големият туроператор в Германия, който предлага пътувания, свързани с всички спортни събития. Акцентите на спортните пътувания на DERTOUR Live включват Формула 1, Ню Йоркски Маратон, шампионати по тенис по целия свят, игри в Бундеслигата и състезания по лека атлетика.

 3. Увеселителни паркове

  Открийте магията на детството с програмата „Увеселителни паркове“. Всички наши клиенти могат да избират между 40 тематични парка в цяла Европа. За всички почитатели на приказните Disney герои, можем да предложим отделен тематичен каталог, който може да Ви предостави невероятни идеи за настаняване в магическия свят на Disneyland Paris.

 4. DERTOUR Deluxe

  Специалната селекция на DERTOUR Deluxe предлага настаняване в луксозни премиум хотели, с минимална категоризация 5 и 6 звезди. Освен предпочитано място за настаняване, клиентите могат да избират между различни висококачествени кулинарни, СПА и уелнес предложения. Специалната ни селекция предлага настанявания, вариращи от красиво разположени, луксозни хотелски стаи до селекция от апартаменти и вили. Изборът на трансфери също е невероятен. В зависимост от местоположението, нашите клиенти могат да избират между трансфери с частни лимузини, скоростни лодки или хеликоптери.

 5. Още специални оферти

  DERTOUR предлага специален каталог "Ferienautos", който включва коли под наем от местни и международни компании в повече от 60 страни, като по този начин гарантира максимална мобилност във всяка дестинация. За индивидуални почивки с цялото семейство, ние разполагаме с голям избор от автомобили и кемпери във всички ценови диапазони.

Нашата основна мисия е да сбъднем Вашите мечти! С широката си гама от продукти и услуги, нашият екип от професионалисти ще постигне всичко това с лекота! За повече информация, заповядайте в нашия офис!

Дертур България ООД
Адрес: гр. София, бул. България 111A, п.к. 1404
Тел.: +359-2-9355-722
Факс: +359-2-9355-720
sales@dertour.bg
www.dertour.bg

Работно време:
Понеделник – Петък: 09:00 – 19:00 ч.
 
Банкови детайли:
Име/Name: УниКредит Булбанк / UniCredit Bulbank
Swift Code: UNCRBGSF
IBAN: BG61UNCR70001522674417 BGN
IBAN: BG77UNCR70001522674517 EUR
Tитуляр/Name of holder: ДЕРТУР БЪЛГАРИЯ ООД / DERTOUR BULGARIA LTD.
 
 
Курсът евро - лева, по който работим, е 1,96. Като основание за плащане посочете номера на резервацията.