Скъпи пътуващи,

За нас е важно да се обърнем директно към Вас. Искаме да Ви уверим, че DER Touristik в Германия като част от силна интернационална туристическа група е добре подготвена за актуалната кризисна ситуация. Нашият екип е до Вас като надежден партньор в тези особени времена и бихме искали да Ви уведомим, че НИЕ СМЕ ТУК ЗА ВАС!

Вашата сигурност и благополучие са наши основни приоритети, за това ние сме денонощно насреща! Ние ще преминем през това предизвикателство заедно с Вас и ще Ви държим в течение с всяка важна и значима информация за изясняване на всички Ваши въпроси и проблеми.

От името на цялата компания бихме искали да Ви благодарим за доверието! Надяваме се ситуацията да се подобри в най-скоро време, защото най-красивите ваканционни дестинации вече Ви очакват! Радостта от следващото Ви пътуване е гарантирана! Ние ще останем до Вас и ще Ви помогнем с компетентно мнение за сбъдване на Вашите мечтани пътувания!

  • Всички пътувания, резервирани чрез нашите марки, с дата на отпътуване до 14.06.2020г. ще бъдат отменени и безплатно анулирани.
  • Всички пътувания между 13.03.2020г. – 13.05.2020г., които са анулирани без такси, подлежат на възстановяване на заплатените суми според българското законодателство /ЗМДИП/ в срок до 12 месеца (13.05.2021г.), считано от датата на отмяната на извънредното положение. Ние Ви даваме възможност да избирате между възстановяването на сумата и получаването на ваучер за бъдещо пътуване на заплатената от Вас стойност, с който ще се възползвате от 50 EUR отстъпка при направата на бъдеща резервация. Ваучерът за бъдещо пътуване ще бъде валиден до 31.12.2021. В случай, че той не бъде използван, сумата ще Ви бъде възстановена.
  • За всички резервации, с отпътуване от 14.06.2020 до 31.07.2020 предлагаме две възможности: еднократна безплатна промяна на периода и / или дестинацията, на същата или по-висока стойност /със съответното доплащане/ от първоначалната резервация или безплатна анулация и изготвяне на ваучер за бъдещо пътуване, който може да се използва до 31.12.2021г. Стойността на ваучера ще е еквивалентна на заплатената от Вас сума. В случай, че ваучерът не бъде усвоен – сумата ще бъде възстановена. Безплатната промяна, както и безплатната анулация и изготвянето на ваучер са валидни до 14 дни преди датата на отпътуване. Условията не са приложими за резервации по марките Travelix, X- ,PAUS- и Indi - Продукти, IATA Tickets der DER Touristik Ticket Factory, ADAC Mitgliederreisen, A la Carte, Gruppenreisen и DERTOUR Sports Live inklusive Olympische Spiele.
  • Всички нови резервации, направени в периода 15.05.2020г. – 30.06.2020г., с дата на отпътуване до 31.10.2021, могат да бъдат анулирани безплатно до 14 дни преди отпътуване, като сумата по тях ще бъде възстановена под формата на ваучер за бъдещо пътуване. Ваучерът е безсрочен, като по този начин не се поставя срок, в който той да бъде използван. Безплатната анулация и изготвянето на ваучер не са валидни за резервации по марките Travelix, X- ,PAUS- и Indi - Продукти, IATA Tickets der DER Touristik Ticket Factory, ADAC Mitgliederreisen, A la Carte, Gruppenreisen и DERTOUR Sports Live inklusive Olympische Spiele.

Независимо какво ще бъде Вашето решение – при нас сте в сигурни ръце!